Vaihdot ja palautukset

Voit perua ostoksesi ja lähettää tuotteet takaisin alkuperäisessä kunnossaan 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tämä perustuu kuluttajansuojalaissa mainittuun etämyyntiä koskevaan palautusoikeuteen.

Palautuksiin sovelletaan seuraavia ehtoja:

  • Tapettien tulee olla uudenveroisessa kunnossa, ja ne tulee lähettää avaamattomassa alkuperäispakkauksessa. Valitettavasti jopa näkyvä sormenjälki riittää siihen, ettei tapetti ole enää täysin myyntikuntoinen. Emme voi palauttaa rahoja tällaisesta tuotteesta.
  • Ilmoita palautuksesta asiakaspalveluumme ja liitä mukaan tilausnumero, omat yhteystietosi ja kopio kuitista. Näin voimme käsitellä palautuksesi mahdollisimman nopeasti. Kerro myös palautuksen tai vaihdon syy.
  • Asiakas on vastuussa palautukseen liittyvistä kuluista. Me palautamme tilauksen arvon pankkitilillesi 14 vuorokauden kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.

Reklamaatiot

Mikäli olemme toimittaneet väärän tuotteen tai pakkaus on vaurioitunut kuljetuksessa, tee reklamaatio asiakaspalveluumme mahdollisimman pian. Tällaisessa tapauksessa voit saada rahasi takaisin kokonaisuudessaan tai uuden tuotteen. Me maksamme toimituskulut. Ota meihin yhteyttä ja ilmoita tilausnumerosi, jotta voimme käsitellä reklamaation viivytyksettä.

Siirry kauppaan

×
×

Ostoskoriin

Share via
Copy link
Powered by Social Snap