Tietoa meistä

Meidän tavoitteenamme on tehdä tapettien valitsemisesta helppoa ja mukavaa – ja antaa asiakkaille mahdollisuus löytää omaan makuun sopiva kuosi kätevästi online. Netissä on useita tapettikauppoja vuonna 2020, mutta me erotumme joukosta tarjoamalla aivan kaikkea aina vanhoista antiikkitapeteista moderneihin trendikuoseihin saakka.

Luotettava suomalainen verkkokauppa

Olemme myyneet tapetteja verkossa jo vuodesta 2001 lähtien, ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme toiveita ja tarpeita. Haluamme tehdät asiat muita paremmin ja tarjota laajan valikoiman persoonallisia tapetteja. Tiedämme, että makuja on monia, eikä sama kuosi sovi joka kotiin. Asiakkaat ovat meille tärkeitä ja autamme jokaista löytämään tapetit, jotka luovat täydellisen kotoisan tunnelman.

Tutustu meihin!

Verkkokaupan takana on iloinen ja intohimoinen joukko kauniiden tapettien, taiteen ja antiikin ystäviä. Sinua palvelee:

  • Sanna, 50-luvun tyyliä rakastava rempseä taiteilijasielu, jonka intohimoihin kuuluvat retrotyyli, kirkkaat värit ja eloisat kuosit. Yrityksen omistaja ja perustaja.
  • Simo, nykytaiteen ja valokuvauksen ystävä. Vastaa verkkokaupan varastosta, lähetyksistä ja tilauksista.
  • Tuuli, sisustussuunnittelija, taiteilija ja klassisen musiikin ystävä. Valitsee myytävät tapetit yhdessä Sannan kanssa ja auttaa asiakkaita löytämään sopivat kuosit.
  • Mikko, graafinen suunnittelija ja IT-osaaja. Vastaa verkkosivujen ylläpidosta, kaikesta tietotekniikkaan liittyvästä ja markkinoinnista.

Siirry kauppaan

×
×

Ostoskoriin

Share via
Copy link
Powered by Social Snap