Maksut

Kun teet ostoksia meillä, voit maksaa tapetit juuri sinulle sopivalla tavalla. Tarjoamme asiakkaillemme useita nopeita ja turvallisia maksuvaihtoehtoja. Voit maksaa ostoksesi tilauksen yhteydessä tai vasta sitten, kun olet saanut tapetit kotiisi – ihan miten sinulle parhaiten sopii!

Käytettävissä olevat maksutavat:

  • Verkkopankkimaksu – helppo verkkopankkimaksu onnistuu tilauksen hyväksymisen yhteydessä. Tämä maksutapa toimii kaikilla suomalaisilla pankeilla.
  • Lasku – tutustu ensin, maksa sitten. Laskutuksen hoitaa yhteistyökumppanimme Collector Bank. Voit valita maksutavaksi laskun, jos olet vähintään 18-vuotias, asut Suomessa ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.
  • Pankki- tai luottokortti – voit maksaa ostoksesi tilauksen yhteydessä Visalla tai Mastercardilla.
  • Maksu e-lompakolla – voit maksaa myös e-lompakon kautta. Tällä hetkellä käytössä on PayPal ja Neteller.

Ehdot

Kaikki verkkokaupassamme ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Me maksamme postikulut puolestasi, jos tilauksesi arvo on vähintään 100 €. Ota meihin yhteyttä, mikäli olet yritysasiakas ja suunnittelet erityisen suurta tilausta. Voimme tehdä yhteistyötä ja tarjota paljousalennusta. Meillä on hyviä tarjouksia myös yksityisasiakkaille, jotka tilaavat kerralla enemmän.

Siirry kauppaan

×
×

Ostoskoriin

Share via
Copy link
Powered by Social Snap